klub teater Egedal

Egedal, Hjemmeside · Ølstykke Erhvervsforening, Egedal, Hjemmeside · Ølstykke Etniske Kultur- og Idrætsforening, Egedal ; Ølstykke Fodbold Club, Egedal.
Fra 6. klasse tilbydes aftenklub - og alle klubber afholder informationsmøder/ åbent hus, hvor du og dit barn kan få mere at vide om de mange aktiviteter.
De to har i efteråret og foråret trukket fulde huse på Holbæk Teater i teaterdokumentaren ULTIMATUM . ølstykke,ølstykke,Ølstykke Tennisklub   ons. 18. jan.

Klub teater Egedal - ikke deres

Voxeværkets kontorfællesskab i Egedal Uanset du er iværksætter, nystartet eller dreven virksomhedsejer — står du og mangler et kontor, så er Voxeværkets kontorfællesskab i... Foredraget illustreres med en DVD om Sabroe, som Tjørnehøj selv har produceret. Henrik Krogsgaard har taget et kendt opera-ægtepar med, som begge har stor erfaring fra de store operascener i ind- og udland. Henrik Krogsgaard har taget et kendt opera-ægtepar med, som begge har stor erfaring fra de store operascener i ind- og udland. Kåre Fog vil dels fortælle om, hvorfor han blev biolog, om sit arbejde og om de. Du kan spille og lege med de redskaber, som normalt findes i vore idrætshaller, men vi stiller også en hoppeborg op, og vi har fundet andre sjove redskaber frem som chineseerhumusic.info.
klub teater Egedal